Dolgoletne izkušnje s pripravljanjem ekonomsko finančne dokumentacije za vsebinsko različne projekte in namene nam dajejo podlago za visok strokovni nivo storitev.

V delo za vas vlagamo svoje znanje in izkušnje, ki jih delimo z vami skozi medsebojno sodelovanje v vseh fazah projekta.

Tempus Babnik, d.o.o. je svetovalno podjetje, ustanovljeno leta 1995 za opravljanje storitev svetovanja pri investicijskih odločitvah in razvojnih projektih.

Dolgoletne izkušnje pri pripravi investicijske dokumentacije in poslovnih načrtov za različne projekte in namene, tako za javni kot tudi za zasebni sektor nam dajejo osnovo za visoko strokovno raven storitev.

Bogate izkušnje imamo tudi pri pripravi vlog za  pridobivanje nepovratnih sredstev in drugih ugodnih virov financiranja. Smo svetovalci za mala in srednja podjetja za področje poslovanja in financ.

Storitve nudimo porabnikom javno finančnih sredstev kot so ministrstva, Občine, javna podjetja, izobraževalne ustanove in drugi javni zavodi,  ter strankam v zasebnem sektorju, in sicer gospodarskim družbam, samostojnim podjetnikom, nevladnim organizacijam, zasebnim zavodom, društvom, kmetijskim gospodarstvom.

Pri svojem delu smo postopoma vzpostavili raznovrstne poslovne odnose s poslovnimi partnerji, javnimi podjetji in službami na državni in lokalni ravni. Tako lahko danes strankam zagotovimo celovite poslovne storitvene rešitve pri izvedbi projekta. Prizadevamo si biti partner, ki zagotavlja strokovno podporo, ki jo potrebujete, da začrtate svojo nadaljnjo pot.  

Uspeh ni nikoli naključje! Uresničitev vaše ideje je vaš in naš skupni cilj.

Tempus Babnik d.o.o.

Naslov

Letališka 33
1000 Ljubljana

Telefon

+386 1 586 4170

+386 40 631 595 (Marija)

+386 40 331 134 (Teja)

+386 40 645 595 (Irena)

Email

info@tempus-babnik.si

Naši partnerji