Dolgoletne izkušnje s pripravljanjem ekonomsko finančne dokumentacije za vsebinsko različne projekte in namene nam dajejo podlago za visok strokovni nivo storitev. V delo za vas vlagamo svoje znanje in izkušnje, ki jih delimo z vami skozi medsebojno sodelovanje v vseh fazah projekta.

Smo svetovalno podjetje, ustanovljeno leta 1995. Naše področje delovanja zajema pripravo investicijske dokumentacije in poslovnih načrtovpridobivanje ugodnih virov financiranja, ocenjevanje ekonomike poslovnih procesov, pripravo finančno ekonomskih analiz in druga svetovanje s področja ekonomike in financ. Kot podlago za pripravo vlog za pridobitev nepovratnih virov financiranja izdelujemo različne vrste dokumentov.

Storitve nudimo porabnikom javno finančnih sredstev kot so ministrstva, občine, izobraževalne ustanove in drugi javni zavodi, javna podjetja, ter strankam v zasebnem sektorju, to so gospodarske družbe, samostojni podjetniki, nevladne organizacije, zasebni zavodi, društva, kmetijska gospodarstva.

V okviru programa Vavčersko svetovanje, ki ga je izvajala Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) smo delovali kot svetovalci specialisti za področje poslovnega managementa, financ in investicij ter skupnih vlaganj. Čeprav so svetovalno podporo malim in srednjim podjetjem medtem ukinili in mrežo svetovalcev razpustili, so znanja ostala.

Od ustanovitve podjetniškega centra v okviru Mestne občine Ljubljana smo v njem aktivno delovali kot specialistični svetovalci podjetnikom pri ustanavljanju podjetij in pri nadaljnjem razvoju poslovanja.

Svoje znanje smo z leti dopolnjevali in širili ponudbo storitev skladno s spremembami potreb tržišča. Poleg izvajanja jedrnih storitev našega podjetja, danes delujemo tudi kot člani projektnih skupin, katerih vodilni partnerji pokrivajo področja urbanizma, projektiranja nizkih in visokih gradenj, strojnih in elektro inštalacij, prometa, zdravstva, varovanja okolja, kmetijstva, ekonomije in prava ter znanstveno raziskovalne dejavnosti, tako da vam lahko ponudimo celovito storitev pri izvajanju projektov od ideje do izvedbe.

 

Uspeh ni nikoli naključje! Uresničitev vaše ideje je vaš in naš skupni cilj.

Tempus Babnik d.o.o.

Naslov

Letališka 33
1000 Ljubljana

Telefon

+386 1 586 4170

+386 40 631 595 (Marija)

+386 40 331 134 (Teja)

+386 40 645 595 (Irena)

Email

info@tempus-babnik.si